Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Indien het voorraad artikelen betreft streven wij er naar uw order dezelfde dag te verzenden (bij bestellingen geplaatst voor 14.00). Kunnen wij het product onverhoopt niet binnen twee werkdagen versturen dan krijgt u ten alle tijde bericht van ons over de geschatte levertijd.

U krijgt automatisch een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt. In deze e-mail treft u een link aan naar het Track&Trace systeem van PostNL. Middels deze link kunt u het pakket volgen.

Het kan voorkomen dat niet alle producten van uw bestelling tegelijkertijd op voorraad zijn. Wij zullen uw bestelling dan in delen versturen indien noodzakelijk.

Al onze pakketten worden verzonden via de PostNL pakketdienst. Helaas kunnen wij bij PostNL geen exacte aflevertijden e.d. aangeven, maar u krijgt wel een schatting qua tijd. Uw pakket kan echter in principe de gehele dag aangeboden worden tussen 08.00 ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds.

Zendingen worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door de PostNL chauffeur. Mocht hij u in beide gevallen niet thuis aantreffen dan is de PostNL chauffeur gerechtigd het pakket af te geven bij de buren. Bij afgeven van uw pakket bij de buren vindt u altijd een briefje in de brievenbus met daarop het huisnummer waar het pakket is afgegeven. Let op! Ook uw buren zullen wel moeten tekenen voor ontvangst van het pakket. Dit om fraude te voorkomen. In het uiterste geval dat u zelf niet thuis bent en uw buren ook niet, wordt de zending meegenomen naar de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. U kunt de zending daar afhalen met het briefje dat u van de chauffeur in de brievenbus heeft ontvangen. Let u echter op dat u bij het afhalen tevens uw legitimatie moet kunnen tonen!

Al onze bedrijfsmatige zendingen worden van maandag t/m vrijdag aangeboden.

Particuliere zendingen kunnen ook op zaterdag worden aangeboden.

Indien u wilt dat het pakket op een ander adres wordt geleverd dan op het factuuradres, dan kunt u dit in het bestelproces aangeven.

Als u liever niet heeft dat uw pakket bij de buren wordt afgeleverd als u niet thuis bent dan kunt u dit aangeven in het vakje “uw bericht aan ons” tijdens het bestel proces.

Afhalen:

Afhalen is ook mogelijk bij sportballen.nl

Locatie: Haaksbergerstraat 469, Enschede.

Let op! U ontvangt bericht zodra uw zending klaarstaat.

.

 

 

 

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten