Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Mikasa Volleybal kopen?

Wil jij nog een Mikasa volleybal kopen? Dan kan dat hier. Wij bieden vele verschillende volleyballen aan waaronder de Mikasa volleybal. Je kan hier jou ideale bal vinden. We hebben ze in alle groottes. Verder bieden wij u ballen aan voor verschillende speelvelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Mikasa beachvolleybal. Door de nieuwe kleuren is de bal extra goed te zien en kan je beter spelen. Deze bal is ook gecertificeerd wat hem speciaal maakt. Dit is de ideale bal. Doordat de buitenkant van de bal zo zacht aanvoelt speel je lekkerder en is de bal fijner te slaan. Hiernaast heeft de bal een water afstotende laag wat nu verbeterd is waardoor je de mikasa beachvolleybal goed kan gebruiken. Wil jij Mikasa volleyballen kopen. Kijk hier dan gerust even rond. We hebben u veel te bieden zoals u leest.

Als vereniging geïnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

Gewicht volleybal

Onze Mikasa ballen zijn speciaal goed voor wedstrijden door het ideale gewicht dat het heeft. Het gewicht van deze bal kan variëren tussen de 260 en 280 gram. De omtrek van de bal is tussen 66 en 68 cm. Doordat de bal een zacht is en een anti slip laag heeft ligt deze beter in de hand en is het beter geschikt om mee te spelen. Verder is de bal beter bescherm door de verbeterde waterafstotende laag. Dit zal ook helpen bij het spelen dat de bal niet zwaarder zal worden.

Over ons

Wij bij Sportballen.com zijn gesteld op de tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om u de beste service te geven. Zo geven wij een snelle service doordat wij alles uit onze eigen voorraad kunnen leveren. Verder bieden wij u altijd de laagste prijzen aan en betaalt u bij ons lage verzend kosten in tegenstelling tot andere bedrijven. Voor verenigingen kunnen wij een speciale prijs maken als u meerdere ballen af zal nemen. Bij ons kunt u gerust uw spullen retouneren binnen 14 dagen na ontvangst. Verder heb je bij ons de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen: Ideal, Paypal en achteraf betalen.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle 8 resultaten

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten