Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Volleybal Gala kopen?

Gala ballen zijn vooral bekend van de Gala volleybal, ga je een volleybal bal kopen dan is een Gala volleybal kopen een uitstekend idee. De ballen van Gala zijn ideaal voor zowel de recreatieve speler als de professional. De ballen van Gala hebben een bijzonder goed stuitervermogen en een sterke grip waardoor ze ook bij vele wedstrijden worden gebruikt. Gala bied kwaliteit op het aller hoogste niveau, voor elke volleybal speler geld hoe beter de bal hoe beter het spel. Zo is een Gala volleybal kopen is iets waar elke volleybal speler van zal genieten.

Als vereniging geïnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

Gala volleybal ballen

Zowel voor de jeugd als voor de volwassen speler heeft Gala de perfecte bal. De ballen komen in verschillende gewichtsklassen zo is er de mini-bal van slechts 170 maar ook een 210 of 230 gram variant. Speel je graag op het strand dan is er de speciale beachvolleybal waarmee je ideaal kunt trainen en spelen in het zand. Natuurlijk is er ook een Pro-line waar de ballen de officiële afmetingen en gewichten hebben voor de wedstrijden. Deze wedstrijdballen zoals de 5581S10 en 5591S10 uit de Pro-line zijn ideaal voor de wedstrijd zelf maar ook voor bij het oefenen voor de wedstrijd.

Volleybal kwaliteit en stijl

De kwaliteit van Gala is uniek, er is eigenlijk geen betere bal te vinden wat betreft volleybal maar ook aan het uiterlijk is gedacht. De Gala ballen zijn gemakkelijk te herkennen aan het Rood, Blauw en Wit voor de professionele ballen en het Rood, Blauw en Geel voor de jeugdballen. De 170 gram lichte bal is een uitzondering en komt in mooi lichtblauw met paars. De strandballen ook wel Smash ballen herken je gemakkelijk en snel door dezelfde kleuren echter staat er prominent Smash op in plaats van Gala en zijn de vlakken net even anders verdeeld handig voor als je met meerdere ballen op pad gaat. Een volleybal kopen daarbij kijk je natuurlijk naar een Gala.

Alle 6 resultaten

Gala Volleybal bestellen?

Bent u op zoek naar volleyballen van het Gala? Wij zijn distributeur van het merk Gala en beschikken over een ruim aanbod aan volleyballen. Bij ons heeft u de keuze uit volleyballen die geschikt zijn voor professioneel en recreatief gebruik. Veel van onze volleyballen zijn goedgekeurd door de FIVB en de Nevobo. Zo wordt de Gala 5591S10 veel  gebruikt tijdens officiële volleybalwedstrijden.. De goede veerkracht en kwaliteit zorgen ervoor dat de ballen prettig aanvoelen en over een goede grip beschikken.

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten