Login

Register

Login

Register

Derbystar Voetbal kopen?

Heb jij een nieuwe voetbal nodig voor jouw team of om lekker zelf mee te trainen? Dan zit je hier goed. De derbystar voetbal is dé ideale voetbal voor zowel pro’s als amateurs. We hebben u vele verschillende ballen te bieden. Zo hebben we mooie basic, witte ballen maar hebben we ook een groot assortiment vol met andere keuzes! Zo vind je bij ons onder andere ballen voor Derbystar zaalvoetbal. Deze ballen kun je onderscheiden van de rest doordat ze minder hard stuiteren. Hiernaast bieden wij u speciale Derbystar light ballen aan. Dit houd in dat deze ballen een stuk lichter zijn dan de Derbystar classic. Ze wegen maar 360 gram . Naast dit grote verschil heeft deze bal ook het voordeel dat het niet van echt leer is maar wel zo aanvoelt. Alleen heb je hierbij niet de nadelen van een echt lederen bal. Wil jij een echte Derbystar kopen? Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

De beste voetballen

Zie jij jezelf al op het veld met een mooie bal? laat deze droom dan gerust uitkomen! Wij helpen jou hierbij door mooie en betaalbare ballen aan te bieden. Zoals u gelezen heeft, hebben wij u vele soorten en maten ballen te bieden. Zo hebben wij de classics maar bieden wij u ook de beste en origineelste ballen aan. Verder hebben wij ballen voor verschillende speelvelden. Zoals de Derbystar classic dat speciaal gemaakt is voor normale speelvelden en eigenlijk de meest gebruikte bal. We bieden ook speciale wedstrijd ballen aan. Denk hierbij aan Eredivisie ballen. Wij bieden u nu al het model van 2019-2020 aan. Dit zijn de ballen dat er ook door de Eredivisie zelf gebruikt worden. Wij bieden alles aan dat u zoekt. Kijkt u gerust even rond. Er kan altijd contact met ons opgenomen of u kunt ons een email sturen.

Als vereniging geïnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

Resultaat 1–32 van de 45 resultaten wordt getoond

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop!
Wij zijn strikt in het volgen van de richtlijnen van het RIVM tijdens de Corona crisis, waardoor wij uw bestelling op een verantwoorde manier verwerken.
Wij garanderen nog steeds onze snelle levertijd van 24-48 uur!
Sluiten