Login

Register

Login

Register

Monta streetsoccer Voetbal

Monta Streetsoccer Voetbal kopen?

Sportballen.nl levert alle Monta streetsoccer voetballen snel en gegarandeerd tegen de laagste prijs! De Monta Streetmatch en Monta Freestyler behoren tot ons N.O.O.S. assortiment. Bestellingen geplaatst voor 14.00 u worden dus dezelfde dag nog verstuurd en daardoor heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis! Sportballen.nl levert onder andere Monta Streetsoccer voetballen. Hierbij een korte uitleg over een Monta voetbal. Want wat zijn de voordelen?

Als vereniging geïnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

Monta Streetsoccer voetbal kopen?

Het is terecht dat u zich afvraagt waarom u een Monta voetbal van het merk Derbystar zou kopen. Het is fijn om te weten dat Derbystar al sinds 1963 bestaat en hoge kwaliteit voetballen produceren. Er zijn ook twee soorten Monta voetballen, namelijk de Monta Street Match en de Monta Freestyler. De Monta Street Match is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor straatvoetbal. Hij is dan ook grondig getest door straatvoetballers van hoog niveau. Deze bal is erg handig voor technische trucs. Daarnaast heeft u over deze bal heeft erg veel controle. Bij slijtage, zult u betere grip krijgen wat uw trucs alleen maar ten goede komt. Deze voetbal is gemaakt van raw denim. De bal is van binnenin gevuld wat ervoor zorgt dat u een low bounce effect krijgt. De balmaat is 4,5. Een Monta voetbal kopen staat hierom gelijk aan kwaliteit!

Monta street soccer ball kopen?

Naast de Monta Street Match voetbal, is er dus ook de Monta Freestyler. Beiden ballen kunnen op straat gebruikt kunnen worden, maar de Monta Street Match is ook geschikt voor technische trucs. Ook is deze bal uitermate geschikt als bal voor straatvoetbal kunstenaars. Het verschil is dan ook dat de Monta Freestyler een zachtere touch heeft. Dit maakt hem daarom beter bruikbaar voor freestyle trucs. De buitenlaag van deze voetbal is gemaakt van duurzaam canvas. Dit maak dat deze bal echt wel tegen de hardste stoten kan! De balmaat is 4,5.
Sportballen.com verkoopt ook ballenpompjes. Wel zo handig!

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid. Sluiten