Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Mikasa Korfbal

Mikasa Korfbal kopen?

Mikasa Korfbalbal
De Mikasa korfbal bal is al jaren de gouden standaard als korfbal bal bij wedstrijden in de beste competities in binnen- en buitenland en op internationaal niveau.

De favoriet van elke korfballer
De korfbal ballen van Mikasa zijn al jaar en dag de favoriet van de meeste korfballers, ze worden gretig gebruikt bij elke training en wedstrijd. De Mikasa ook vaak de eerste keuze als particuliers een korfbal kopen voor thuisgebruik of als cadeau.

Extra voordeel?

Als korfbalclubs een nieuwe korfbal bal kopen is het aan te raden om meteen de Mikasa korfbal bal te kopen aangezien deze standaard gebruikt wordt bij korfbalwedstrijden. Zo kunnen spelers altijd wedstrijdgericht trainen met het juiste materiaal en is er geen aanpassingsperiode tijdens de wedstrijd zelf. Wat vaak zeer nadelig kan zijn en de snelheid en kwaliteit van je spel naar beneden haalt.

Verenigingen die een Mikasa korfbal kopen, kunnen contact met ons opnemen voor een speciale verenigingskorting. Zo kun ook u als vereniging werken met korfbal ballen van topkwaliteit en kunt u uw leden van het beste materiaal voorzien.

Gemaakt voor topsport
De Mikasa ballen zijn gemaakt voor topsport. Met zijn dimpele huid beschikken ze over heel veel grip. Dit zorgt ervoor dat spelers meer gevoel hebben met de bal en het baltempo omhoog gaat. Ook de algemene grip in zowel in goede als slechte weersomstandigheden verbetert door de aangepaste textuur.

De officiƫle IKF kleuren zorgen voor een duidelijke afscheiding van de omgeving, wat vooral een verbetering is voor als men buiten korfbalt. Het zorgt ook voor uniformiteit en herkenbaarheid binnen de gehele korfbalgemeenschap.

Een Mikasa korfbal bal is dus altijd de beste keuze voor iedere individuele sporter of vereniging. Ook al speel je op hog niveau of recreatief, deze korfbal bal van topkwaliteit verhoogt het spelgenot en dient zich het best naar verschillende weersomstandigheden.

Een korfbal kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Als vereniging geĆÆnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten