Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

select handbal kopen

Bij sportballen.nl kunt u terecht voor verschillende handballen van het merk Select. Er is keuze uit verscheidene modellen die verschillende eigenschappen hebben. Zo hebben we Select handballen met goede of uitstekende grip. Daarnaast zijn er ook Select handballen die gebruikt kunnen worden met of zonder hars, maar ook een handbal met een zero-wing binnenbal, deze zorgt ervoor dat de bal langer rond blijft dan een bal. Voor ieder wat wils. Als u een Select handbal bij ons koopt, is deze ook vaak goedgekeurd door de Internationale Handbalfederatie (IHF), dit betekent dat de handbal van hoge kwaliteit is en ook met officiƫle wedstrijden kan worden gebruikt.

Welke Select handbal is voor mij geschikt?

Nu is de vraag hoe u het beste een Select handbal kunt kiezen die het beste past bij uw persoonlijke wensen. Onze handballen zijn sowieso geschikt voor handbaltrainingen op recreant- of hoger niveau. Als u de Select bal intensief wilt gebruiken, is het verstandig om de selectie in de wat hogere prijsklasse te bekijken. Deze handballen zijn net als de wat voordeligere handballen geschikt voor training, zijn gefabriceerd van hoogwaardig materiaal en stuiteren en spelen zeer fijn. Een Select handbal kopen is nog makkelijker als u heeft vastgesteld hoe belangrijk het speelcomfort voor u is. Zo zijn de iets prijzigere ballen, zoals de Select Ultimate IHF of de Select Scorpio, van nog betere kwaliteit. Zo hebben ze uitstekende grip en is bijvoorbeeld de Select Ultimate ook erg geschikt voor wedstrijden.

Zorg dat u de juiste maat select handbal gebruikt

Deze eigenschappen zijn belangrijk om op te letten bij het uitkiezen van een Select bal. Als laatste is ook de maat van de handballen belangrijk bij het selecteren van de geschikte handbal bal. De handbal Select Mundo, Select Solera en Select Ultimate Replica zijn verkrijgbaar in maat 0, 1, 2 en 3. De Select Match Soft, Select Ultimate IHF en Select Scorpio zijn beschikbaar in de select handbal maat 2 en 3. Maat 0 is geschikt voor kinderen van 9 of 10 jaar (E-jeugd). Maat 1 is geschikt voor jongens van 11 of 12 jaar (D-jeugd) of meisjes van 11 tot en met 14 jaar (D- en C-jeugd). Balmaat 2 is passend voor jongens tussen de 13 en de 15 jaar oud (C- en B-jeugd) of meisjes en vrouwen van 15 jaar of ouder (B-jeugd, A-jeugd en Dames Senioren). Maat 3 is alleen geschikt voor jongens en mannen vanaf 17 jaar (A-jeugd en Heren Senioren).

Als vereniging geĆÆnteresseerd in een scherpe offerte? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een scherpe offerte op maat.

Alle 8 resultaten

Door verder gebruik te maken van Sportballen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten